Nytt liv til gamle harddisker

MINITEST: Med denne dokken blir det enkelt å bruke dine gamle harddisker som ekstra lagringsplass eller til backup.

Publisert
Sist oppdatert

Verdien av å ha en ekstra kopi av dataene du er redd for å miste, er naturligvis udiskutabel. Et smart valg er å anskaffe en ekstern harddisk som kobles til PCens USB-port, og installere et backup-program som sørger for automatisk sikkerhetskopiering av verdifulle filer til denne med jevne mellomrom.

En annen mulighet som er ekstra aktuell for alle som har en harddisk liggende fra forrige oppgradering av PCen, er å kjøpe et kabinett til denne, og dermed lage sin egen eksterne harddisk.

Utnytter ressursene

Et tredje valg er denne smarte dokken fra Deltaco. Den har vært på markedet en god stund allerede, men det gjør den ikke mindre genial.

Den er først og fremst myntet på deg som har flere harddisker liggende som du gjerne vil dra nytte av videre, på enklest mulig måte.

Dokken kobles til en ledig USB-port i PCen eller Macen din, plasseres på pulten, og så dytter du ganske enkelt harddisken på plass oppi den. På baksiden har du av/på-knapp, men harddisken går automatisk i hvilemodus når den ikke aksesseres. Dermed slipper du eventuell mekanisk støy og vibrasjoner som ofte preger eldre harddisker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer