Nytt liv til Windows XP

Med disse gratis tilleggene kan du få XP til å se ut og oppføre seg veldig likt Vista, kanskje til og med bedre.

Publisert
Sist oppdatert

Service Pack 1 til Windows Vista er allerede tilgjengelig for noen, og Microsoft håper at den skal få flere til å begrave XP til fordel for etterfølgeren. Men selv om flere feil er blitt rettet og nettverksytelsen er kraftig forbedret, er det fortsatt mange grunner til å beholde XP en stund til, spesielt for deg som sitter på litt eldre maskinvare.

Dessuten vedlikeholdes XP parallelt med Vista, og blir i hvert fall i salg fram til sommeren. Snart dukker Service Pack 3 opp, og da vil XP sannsynligvis være det mest gjennomprøvde og feifrie operativsystemet i Microsofts historie.

>>Start guiden: Nytt liv til Windows XP

Vista inneholder imidlertid en del godbiter som ikke uten videre er tilgjengelig for XP-brukere. Det vil si; funksjonaliteten er tilgjengelig dersom man vet hvor man skal lete, enten i form av tillegg som kan lastes ned fra Microsoft, eller fra konkurrerende aktører.

På de neste sidene går vi gjennom hvordan vi fikk vår tilårskomne bærbare PC med Windows XP til å oppføre seg temmelig likt en langt sprekere maskin med Windows Vista, endogtil bedre på et par områder, vil vi påstå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer