Minecraft Dungeons

Nytt Minecraft med fire spillere i samarbeid

Men her skal du ikke bygge.

MINECRAFT DUNGEONS: Du kommer ikke utenom, Enderman er også på plass i dette Minecraft-spillet. Foto: Xbox Game Studios
MINECRAFT DUNGEONS: Du kommer ikke utenom, Enderman er også på plass i dette Minecraft-spillet. Foto: Xbox Game Studios Vis mer
Publisert

Elleve år etter lanseringen fortsetter «Minecraft» å være svært populært blant spillere verden rundt.

Tidligere denne måneden kunne Microsoft fortelle at «Minecraft» har solgt 200 millioner kopier og at det er 125 millioner som spiller spillet hver måned. I fjor hadde Minecraft-videoer også over 100 milliarder visninger på YouTube.

Nå utvides «Minecraft»-universet med et nytt tilskudd.

«Minecraft Dungeons»

Mens du i «Minecraft» utforsker og bygger, er «Minecraft Dungeons» en såkalt hulekrabber og et actioneventyr der du kjemper deg gjennom brett fylt med ulike fiender og ikke minst utfordrende sjefskamper, kjent fra seriens univers. Hovedfienden er den slemme Arch-Illager.

Spillet er et klassisk sofaspill der inntil fire spillere kan spille på samme skjerm, men du kan også samarbeide med vennene dine over nett.

Mojang har fortalt at kryssplattformstøtte er på vei, men er ikke tilgjengelig ved lansering, så enn så lenge kan for eksempel PlayStation 4-spillere kun spille med venner på samme plattform.

Kjente fjes

Rundt om i grottene og verdenen kan du finne nye våpen, rustninger og utstyr som hjelper deg i kampen mot fiender som zombier, edderkopper, creepers og skjelettmenn med pil-og-bue. Du vil også møte på på Enderman og andre skumle fiender vi ikke skal avsløre for deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer