Nytt og nyttig i Gmail

Googles eposttjeneste blir stadig mer funksjonsrik.

Nytt og nyttig i Gmail
Publisert
Sist oppdatert

Stadig flere har begynt å bruke Googles Gmail som foretrukken eposttjeneste. Gmail gir deg en god håndfull gigabyte med lagringsplass og har lenge hatt finesser som trådet visning, integrert chat (Google Talk), et svært godt søk og et enkelt og funksjonelt ytre.

For halvannet år siden åpnet Gmail Labs; Googles eksperimentelle lekeplass for nye funksjoner. Siden den gang har lab-prosjektene blitt stadig flere. I denne artikkelen skal vi se på noen av de nye funksjonene.

Litt nyttig informasjon først - Labs-funksjonene finner du under "Labs"-flippen når du trykker på "settings" (eller et lite grønt reagensglass øverst i bildet). Hvis du ikke finner denne flippen, kan det være fordi du har valgt norsk som språk. Dette kan du bytte tilbake til engelsk fra settings=>general. For å aktivere de ulike funksjonene velger du "enable" på hver enkelt og trykker på "save changes" når du har gjort ditt valg.

Oppdatert: Du kan endre tilbake til norsk igjen når du har aktivert labs-utvidelsene. Takk til en av DinSides lesere!

Bruk Gmail uten nettilgang

Gmail Offline er en av de nyeste labs-prosjektene, og som navnet antyder, gir det deg muligheten til å bruke Gmail uten at du har nettilgang. Når du har aktivert Gmail Offline får du et lite ikon øverst i bildet som du kan trykke på for å laste ned all epost. Alt du så foretar deg, enten det er å svare, slette, stjerne, vidersende, legge til etiketter (labels) etc. blir så lastet opp umiddelbart når du får nettilgang igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer