Nytt og spenstig ytre for PCen

Synes du en iMac blir for kjedelig? SLC Scandinavien gjør sitt for å gjøre PCen din mer spennende – utenpå. Det svenske selskapet produserer kabinetter som kan få PCens systemenhet til å se ut som den kommer rett ut av en science fiction-film.

Nytt og spenstig ytre for PCen
Publisert

Det er det ytre som teller for Gøteborg-selskapet SLC Scandinavien. Et av satsingsområdene til selskapet er kabinetter til PCens systemenhet, slik at vi ikke lenger behøver å omgi oss med de litt mer kjedelige, grå ”boksene” – uansett maskinmerke.

Selskapet tilbyr en rekke design på kabinettene; noen har et temmelig ”rått” utseende, mens andre er mer forsiktige og stilige. Uansett, muligheten for å friske opp nærmiljøet er absolutt til stede.

Kabinettene har blitt veldig populære i Sverige, forteller Mike Rad i SLC Scandinavien til DinSide.

- Dom champagnefärgade är populära hos flickorna, forteller han oss, og gir deg derved kanskje årets julegavetips?

I praksis

Det er ingen skruer på kabinettene. Når du trenger å åpne kabinettet, trykker du rett og slett på sidene og drar frem hele metalldekselet (både fronten og sideplatene).

En annen fordel med disse kabinettene, er at ATX-strømforsyningen er meget støysvak, i følge Rad SLC Scandinavien.

Men du bør også være klar over at løsninger med kabinetter som gir spesielt design, som regel ikke blir helt helhetlige på maskinen. Setter du inn en CD-ROM-spiller, for eksempel, kommer den sannsynligvis til å skille seg ut fra resten av i designet. Vi har allerede sett flere eksempler på det, blant annet på 5833">REC Spectra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer