Nytt på nytt fra Apple

MEN INGEN ITUNES: Apple ville bare snakke operativsystem i Tigerstaden i dag. Selv om de annonserte svære priskutt på flatskjermer, oppgraderte maskiner og ny QuickTime, tok de ingen spørsmål om iTunes.

Nytt på nytt fra Apple
Publisert
Sist oppdatert

Apple Norge stilte opp for pressen for å snakke om den snarlige oppdatering av Mac OS X fra Panther til Tiger, men tok ingen spørsmål om det som lå på alle journalistenes lepper: Når kommer den norske versjonen av iTunes Music Store?

Bare Tiger i Tigerstaden

I stedet fikk vi en gjennomgang av Apple OS X 10.4 - kanskje mest kjent som Tiger - som byr på over 200 nye egenskaper. Noen er mer spennende enn andre; for eksempel har Apple snakket om Spotlight, en indeksbasert og altomspennende søkemotor, ganske lenge.

- Vi tror at Spotlight vil endre måten folk bruker maskinene sine på, sa Apples Europeiske markedssjef i Oslo, - Nå trenger du ikke lenger tenke på hvor du har lagret noe, og kan for eksempel finne alt du har skrevet til advokaten din uten å gå på leting.

Tiger byr også på Dashboard, som er delvis basert på Konfabulator, men som Apple hevder er langt mer avansert. Apples Tiger-system kommer allerede på fredag, og DinSide Data vil være klare med test omtrent samtidig.

En ting til...

Apple-sjefen Steve Jobs er viden kjent for alltid å avslutte talene sine med "Oh, and one more thing...,"som alltid fører til nye og spennende produkter - og selv ikke Apples europasjef kunne dy seg i Oslo i går;

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer