Nytt party-slager til PlayStation 2?

Litt lei av EyeToy og Singstar? Nå lanserer Sony et quiz-spill som heter Buzz, som garantert kommer til å underholde mang et vorspiel i tiden fremover. Les detaljene her!

Publisert
Sist oppdatert

Sony Europe fortsetter å innovere spillopplevelsen med spill som gjør seg best med mange mennesker, helst i kombinasjon med litt alkohol. Singstar og EyeToy-spill har vist seg til å bli skikkelige slagere, og Buzz følger i samme gate.

Opptil fire spillere kobler opp hver sin kontroller til PS2-maskinen. Det er imidlertid ikke snakk om vanlige kontrollere, men enheter med store røde knapper man bruker til ”buzze” når man vet svaret på det gitte spørsmålet.

Spørsmålene er sentrert rundt musikk, og det er flere måter å spille på. Vi fikk sett noen eksempler på et ganske tradisjonelt spill der det dukket opp et spørsmål på skjermen og et musikklipp ble spilt av. Det gjelder å være først ute med å trykke på knappen og vinne poeng – ganske logisk egentlig.

Visningen var ganske kort, og vi fikk ikke noe særlig dypt innblikk i hvordan spillet vil fungere i praksis, men det så definitivt morsomt ut. Vi kommer tilbake med mer detaljer fremover.

Buzz skal være tilgjengelig i butikkene i november 2005, og være fullstendig lokalisert med norsk språk – og ikke minst norske spørsmål.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.