Nytt PC-tilbehør fra Microsoft

Vi har allerede hørt om det nye scrollehjulet som kan beveges sidelengs, men nå fikk vi sett musene som skal bruke teknologien. Riktig luksuriøse er de også.

Nytt PC-tilbehør fra Microsoft
Publisert
Sist oppdatert

På en pressekonferanse i går fikk vi endelig prøve de ganske så nyskapende musene det har vært snakk om lenge. Med et scrollehjul som kan vippes sidenlengs vil det være enklere å scrolle horisontalt i dokumenter, og funksjonen kan også komme til nytte i PC-spill, der du for eksempel vil kunne lene deg rundt hjørner.

Det er tre nye mus som vil støtte denne nye teknologien. Den første er en meget stilig og eksklusiv mus med et læraktig trekk, som virkelig sitter godt i hånden. Den er svært ergonomisk, og har fem programmerbare knapper. Den er både trådløs og optisk. Prisen ligger på 549 kroner.

Den andre musen er en litt enklere utgave, med to programmerbare knapper og et ergonomisk design. Den er også trådløs og optisk, og fåes i fire forskjellige farger. Denne vil koste 419 kroner.

Den siste varianten er optisk, men ikke trådløs, og har også fem knapper som kan programmeres. Denne kommer i tre fargevarianter. Prisen på den er satt til 499 kroner.

Microsoft har også forbedret batterilevetiden på de trådløse musene, og de klarer til og med å fungere på bare ett batteri.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer