Nytt spillutstyr fra Logitech

NYHET: Logitech fortsetter å levere solid spilltilbehør, og nylig annonserte de nye kontrollere og ratt. Les hva nyhetene går ut på!

Publisert
Sist oppdatert

De kommende spillmaskinene, som Xbox 360 og PlayStation 3, kommer til å ha trådløse kontrollere som standard. Det er en logisk utvikling, det er jo ingen som synes det er noe gøy å snuble i tråder, spesielt når man eier flere spillkonsoller og kontrollere.

Mens vi venter på de nye maskinene, må vi nøye oss med tredjeparts-løsninger for trådløs kontroll, og Logitech har i lang tid levert godt utstyr til dette.

I disse dager lanserer selskapet to nye, trådløse kontrollere, både for Xbox og PlayStation 2. Det interessante med disse er den svært lange levetiden - med to AA-batterier skal kontrollerne være i 300 timer. Dette takket være nye, strømbesparende løsninger og en intelligent "sleep mode".

Kontrollerne har rekkevidde på 9 meter, og skal være mer komfortable og presise enn vanlige, medfølgende enheter. De skal være tilgjengelige i butikk i august.

I tillegg til kontrollerne lanserer Logitech også et nytt ratt, Driving Force EX. Denne fungerer sammen med PlayStation 2, og kan kobles til konsollen på to måter - enten til den vanlige kontrollerinngangen, noe som gir kompatibilitet med alle bilspill til PS2, eller gjennom USB-porten, som gir optimal force feedback-opplevelse. Dette støttes imidlertid ikke av alle spill.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.