Nyttige verktøy for både erfarne og uerfarne brukere

Windows 98 er i utgangspunktet et langt mer stabilt system enn forgjengeren. I tillegg har Microsoft lagt inn en rekke programmer som gjør at det er langt lettere å finne ut av feil.

System Information inneholder en rekke nyttige hjelpemidler som Windows 95-brukere har savnet i mange år.
System Information inneholder en rekke nyttige hjelpemidler som Windows 95-brukere har savnet i mange år. Vis mer
Publisert

Starter du programmet System Information (som ligger under System Tools, som igjen ligger under Accessories på Startmenyen), får du tilgang til en rekke mer eller mindre nyttige verktøy. System Information er for øvrig en av de nyttigste forbedringene i ’98 -- en samling av verktøy som gjør at det virkelig er mulig å finne ut av selv ganske intrikate Windows-problemer.

Windows Report Tool gjør at du kan rapportere problemer til Service-folkene til Microsoft. Programmet legger dermed ut forskjellig informasjon som gjør det mulig å finne ut hva som egentlig er gått galt, og øker dermed muligheten for å fikse opp i problemene.

System File Checker er et nydelig program som har vært sårt savnet hos mange Windows-brukere. Denne holder nemlig et øye med Windows’ systemfiler, og dersom disse er ødelagte, flyttet eller slettet, kan du enkelt reinstallere dem fra ’98-CDen.

Registry checker kan være til hjelp dersom Windows Registry er gått i stykker. Dette programmet kjøres automatisk hver gang du starter ’98.

Automatic Skip Driver Agent finner problemer når du starter opp PCen, og gjør at man kan hoppe over drivere som lager trøbbel. Denne har vi allerede opplevd har fikset opp i relativt håpløse drivere som man neppe hadde funnet ut av under Windows 95.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer