Oddworld: Stanger's Wrath

Et western-spill i Oddworld-universet? Kan dette fungere? Vi slår følge med Stranger på et av årets mest spesielle og originale eventyr. Les hvorfor du bør prøve dette spillet!

Publisert
Sist oppdatert

Uvitende spillinteresserte har ofte tendenser til å avskrive utgivelsene til Electronic Arts fordi de appellerer til massene fremfor mer begrensede kundegrupper. Oddworld: Stranger’s Wrath er spillet som beviser at også EA kan satse på spill som er annerledes og kanskje ikke nødvendigvis potensielle salgsuksesser. Ikke at Oddworld-spillene selger dårlig, serien har mange trofaste tilhengere som fremdeles husker hvor originale og nyskapende de første spillene på den originale PlayStation-maskinen var.

Oddworld dukket opp igjen på Xbox for noen år siden, men Microsoft har siden valgt å droppe Stranger’s Wrath, som ble raskt plukket opp av EA, og nå er klart i butikkene.

Herlig blanding

Og for en fornøyelse dette spillet er. I korte trekk er det en kombinasjon av første- og tredjepersonsspilling, action og plattform, og alvor og humor. Spillet har en western-tematikk, men er plassert i en verden befolket av monstre og andre merkelige skapninger. Du spiller som Stranger, en Clint Eastwood-aktig skikkelse, som tygger tobakk og har alltid en tøff kommentar på lager. Stranger ser ut som en slags katt i cowboy-boots, og jobber som dusørjeger for å tjene penger til en mystisk operasjon. Vi følger Stranger fra by til by, og i hver av byene finner vi nye oppdrag og slemminger som skal tas døde eller levende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer