Og vinneren er...

Publisert
Sist oppdatert

Alt i alt har det vært en nokså merkelig duell. Intel har hatt favorittstempelet fra vår side, men sammen med GeForce 6100 har AMDs budsjettløsning nektet å gå i bakken. Og ikke bare det, på flere områder har den briljert og nærmest utklasset sin motstander.

På den annen side har Intels billigste dobbeltkjerneprosessor bevist at den faktisk kan når den får muligheten, og at to ER bedre enn en. Likevel, selv i disse tilfellene er det ikke så overlegent i forhold til Sempronen at vi kan kalle det å gi skikkelig bank.

Hvilken prosessor som kan sies å være best er som vi ser avhengig av hva den skal brukes til, og av grafikkløsningene er begge to for svake til å brukes noe særlig med spill. Men som kontormaskin (og det er det du kjøper) er ikke ytelsen det aller viktigste uansett. Begge maskiner kan oppgraderes med separat PCI-Express grafikkort, Mamoz-maskinen er liten og søt, Netshop sin er større, mer oppgraderingsvennlig, men trenger kanskje en spenningsregulator til prosessorvifta (eller egnet programvare). Litt bedre skjerm har den også. Men mindre harddisk. Fremdeles usikker? Gjett om vi er!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer