Olivetti JP 170

Olivetti JP170 er en rimelig skriver. Pris har som kjent ofte en sammenheng med kvalitet, noe som også er tilfelle med denne skriveren. Med en gatepris på ca. 1 000 kr (ofte billigere) får du litt skriver for pengene likevel.

Publisert

Selve installasjonen av JP170 er en enkel sak, men vi er ikke helt fornøyd med driveren. Hvis du for eksempel gjør noe galt med innstillingene når du skal skrive ut fotografier, vil skriveren bare sende arket gjennom uten noen spesiell tilbakemelding på hvilke innstillinger som er feil. Dette gjør at skriveren kan bli ganske vanskelig å bruke før du bli skikkelig kjent med den. Driveren har heller ingen måling av blekknivå i patronen slik for eksempel Lexmark, Epson og Canon har i sine drivere. Hvis Olivetti vil satse på førstegangskjøpere av blekkskrivere, anbefaler vi å gjøre en jobb på nettopp dette.

Når det gjelder den tekniske kvaliteten, er likevel det største ankepunktet at JP170 kun har en holder for blekkpatron, slik at du må skifte hver gang du skal skrive farger eller sort/hvitt. Det blir for tungvint.

OK på tekst, dårlig på foto

Selv på dyrt fotopapir blir utskriftene fra denne skriveren for kornete. Hadde denne skriveren blitt lansert for 5 år siden, ville den antagelig blitt best i test, men med dagens konkurrenter blir det alt for dårlig. JP170 er forholdsvis flink med basisfargene, men den får problemer med alle former for blanding av farger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer