Olivetti JP 792

Olivetti JP792 vinner ingen av våre kvalitetstester, men den er ikke den dårligste heller. Vi vil karakterisere den som middels på kvalitet, men god på pris. Den selges for ca. 1 400 kroner, og med den prisen får du ganske mye for pengene.

Publisert

Både installasjon og vanlig bruk er OK. Driveren er enkelt og logisk bygget opp, men vi savner kontinuerlig måling av blekknivået, og bedre tilbakemeldinger ved feilsituasjoner. Skriveren har en maksimal oppløsning på 600dpi (farger og sort), og den har både sort og fargepatron samtidig. I tillegg kan du kjøpe en fotopatron for bedre fotoutskrifter. Forøvrig er 792 er en stillegående skriver, men er etter vår mening litt i største laget. Arkmateren kan holde maksimalt 120 ark, noe som er tilstrekkelig også for små kontorer.

Utskriftskvalitet

Etter at også Olivetti har utviklet en egen fotopatron, er kvaliteten på fotoutskrifter blitt betydelig bedre enn forgjengeren 790. Kvaliteten er likevel ikke på høyde med de beste skriverne fra konkurrentene, men basisfargene er helt fine. Litt kornete forløpninger gjør at 792 ikke får toppkarakter.

Utskrift av sort tekst i alle størrelser og varianter er helt tilfredsstillende. Dette betinger at du bruker papir som er laget for blekkskrivere. 792 er ikke spesielt flink med tekst i gråtoner, så er du på jakt etter spesielle teksteffekter, er ikke denne skriveren god nok.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer