Olympus µ-mini DIGITAL

Det har en helt spesiell design som blant annet gir assosiasjoner til fart og aktiv livsstil. Men hvordan oppfører det lille kameraet seg i praksis?

Publisert

µ[mju:]-serien fra Olympus omfatter i skrivende stund 6 modeller, hvorav µ-mini DIGITAL er den klart mest oppsiktsvekkende rent designmessig. Det lille kameraet finnes i seks forskjellige farger, inkludert blå, oransje og rød, en trend vi ikke minst kjenner fra MP3-verdenen. Og kompakt er det virkelig, målene 95 x 55,5 x 27,5 mm og vekten på 115 gram gjør det enkelt å ha med seg nær sagt over alt. Her er dessuten minimalt med utstikkende detaljer som kan hekte seg fast i lommen.

Trendprodukt

Med ordene "Ultra kompakt moderne stil" er det ingen tvil om at målgruppen er trendy og motebevisste mennesker. Designen henspiller på fart, huset er for øvrig robust og vannavstøtende. Her er det mennesker som føler de hører til blant de mest aktive av oss som skal kapres.

Spesielt mange manuelle innstillinger finner du ikke, men til gjengjeld har Olympus utstyrt kameraet med mange motivrelaterte innstillinger (scenes) som burde dekke de fleste behov.

Fakta

På innsiden sitter en 1/2,5" bildebrikke på 4 megapiksler. Det gir en bildeoppløsning på 2,272 x 1,704 piksler. I tillegg kan du ta opp video, men bare i 320 x 240 pikslers oppløsning og 15 bilder pr sekund. Formatet er Quicktime. Stemmeopptak i wav-format er også mulig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer