Olympus Camedia C-21

Olympus Camedia C-21 er et meget lite og nett kamera. Men til tross for de sparsommelige ytre målene, er kameraet utstyrt med hele 2,11 mill. bildepunkter.

Publisert

Med en vekt på bare 235 gram (inkludert batteri), er dette det letteste kameraet vi har testet noensinne. Med andre ord perfekt for deg som vil ha et kamera tilgjengelig hele tiden.

Gode bilder

Bildene fra C-21 er overraskende gode. Vi hadde en mistanke om at optikken er for liten til å produsere topp kvalitet, men det stemmer ikke og kvaliteten blir svært bra.

Innebildene vi tok ble litt mørke (som vanlig på Olympus sine små kameraer), men de er skarpe og fargene er gode. Lysstyrke er svært enkelt å rette, og er ikke nok til å trekke nevneverdig i karakteren. Vi klarte også å justere oss frem til bedre kvalitet ved å bruke eksponeringskompensasjonen en smule. I tillegg er det mulig å slå blitzen på manuelt (som nok er det beste tipset) for å få korrekt lysstyrke.

Utebildene er svært bra, med god skarphet og svært gode farger. Vi har droppet vårt standard utemotiv av kjøpesenteret denne gangen, og har i stedet tatt et bilde av en motorsykkel og et tre med mange vanskelige detaljer. Dette motivet gjengis svært bra.

Klikk her for å se på eller laste ned bildene vi har tatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer