Olympus med 2 mill. bildepunkter

Nå kommer de store produsentene på rekke og rad med nye digitale kameraer. Olympus er intet unntak, og C-2000Z gir deg hele 2,11 mill. bildepunkter å boltre deg med.

Foto: Olympus/TK
Foto: Olympus/TK Vis mer
Publisert

Olympus C-2000Zoom hører i følge Olympus hjemme i mellomklassen, og det vil si at det vil fri til kunder som i dag kjøper C-1000 L og C-900Zoom. Det betyr også at det antageligvis vil komme et nytt toppkamera fra Olympus på årets CeBit messe i Hannover, som er årets aller største begivenhet for lansering av nye produkter.

C-2000Zoom registerer hele 2,11 mill. bildepunkter, og det betyr at det kan spøke for vår testvinner Canon Pro 70 som "bare" registrerer 1,68 mill. bildepunkter.

Blant nyvinningene som er verdt å merke seg med dette kameraet, er at du kan stille blender og lukker helt indviduelt som på et manuelt speilreflekskamera. Det gir gode muligheter for å kontrollere bildene du tar på en mye bedre måte. Kameraet leveres også med en fjernkontroll. Kjekt å ha når du skal ta det komplette familiebilde?

Kameraet har ikke speilreflekssøker som de litt større kameraene fra Olympus, men har likevel fått flere egenskaper fra storebror C-1400XL som kontaktpunkt for ekstern blitz.

Andre vitale data:- Lagring: 8 MB SmartMedia minnekort- Oppløsning ut fra kameraet: 1600 x 1200 bildepunkter- Brennvidde: 35 - 105 mm (f/2,0 – 2,8) pluss 2,5 x digital zoom- Eksponeringskontroll: +/- 2 EV i 1/3-trinn- Nærgrense: 20 cm- Lukketider: 1/2 - 1/800- Søker: Optisk og LCD-skjerm- Blitz: innebygget og kontaktpunkt for ekstern blitz. Rekkevidde: 20 cm - 5,6 m- Vekt: 305 g (uten batterier)- Hvitbalanse: Auto og 4 faste valg

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer