Omfattende oppgradering av Mac-programvare

Apple lanserte tirsdag nye utgaver av mange programvareprodukter, de fleste samlet i pakkene iLife '05 og iWork '05

Publisert
Sist oppdatert

Apple lanserte i går en nye utgave av produktivitetspakken AppleWorks, under navnet iWork '05. Pakken inkluderer det nye tekstbehandlingsprogrammet Pages, samt en oppgradert utgave av presentasjonsprogrammet Keynote. Programmene skal være sømløst integrert i iWork '05, som inkluderer nye temaer og maler som skal gjøre det enklere å lage godt innhold på kort tid

Pages er et verktøy for å lage brev, nyhetsbrev, rapporter, brosjyrer og oppsummeringer med typografiske elementer som flere spalter, fotnoter, innholdsfortegnelser og stilarter. Det har dynamisk teksttilpasning og justering som gjør at brukerne fritt kan flytte tekst, grafikk, bilder, tabeller og oversikter. En integrert iLife medieleser lar brukerne dra og slippe bilder fra iPhoto inn i dokumenter.

Presentasjonsprogrammet Keynote 2 byr blant annet på stillbildeanimasjon for å synkronisere bevegelsen av flere objekter og filmatisk, animert tekst i sanntid. iLife-medialeseren skal gjøre de enklere å legge inn bilder, film og musikk direkte i presentasjonene, mens maskeringsfunksjonen skal gjøre det enklere å få til perfekte beskjæringer av bilder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer