Onimusha 3

Den populære samuraiserien returnerer nok en gang, og nummer tre er blant de mest solide actionspillene på en god stund. Vi koste oss skikkelig, og det vil du også gjøre.

Onimusha 3
Publisert
Sist oppdatert

Onimusha begynte som et slags spin off fra Resident Evil, men med fokus på ren action og hektisk slåssing. Og det tredje spillet i serien beveger seg ikke spesielt langt fra dette konseptet, men introduserer likevel mange nye og kule elementer.

Det hele begynner med en dataanimert introfilm som er kanskje noe av det mest imponerende vi noensinne har sett i et spill. Vi får en introduksjon av spillets hovedperson, Samanosuke, som bør allerede være kjent for de fleste som spilte det første spillet i serien. Vi innser imidlertid fort at det ikke bare er Samanosuke spillet handler om – vi stifter også bekjentskap med franske Jaques, spilt av selveste Jean Reno. Jaques befinner seg i dagens Paris, mens Samanosuke holder til i Japan på 1500-tallet. Det viser seg imidlertid at de japanske demonene, styrt av den onde Nobunaga, har bestemt seg for å reise 500 år frem i tid og angripe moderne Paris som en del av en større plan. For å gjøre det hele komplisert, flyttes Jaques til historiske Japan, mens Samanosuke havner i Paris. Forvirrende? Ja, men spillet forklarer disse hendelsene på en forståelig måte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer