O&O Migration Kit

Det er egentlig ikke mulig, men det finnes en løsning.

O&O Migration Kit
Publisert
Sist oppdatert

Sitter du med en PC som kjører Windows XP, så kan du ikke sette inn en Windows 7 DVD og oppgradere XP-installasjonen. Du må gjøre en "ren" installasjon.

Ofte er det mulig å oppgradere, slik at du får med deg programmer og data som allerede er installert og lagret over i det nye operativsystemet. Men dette gjelder altså ikke hvis du har hoppet over forrige generasjon, den ikke helt vellykkede Windows Vista...

Problemet

Moderne operativsystemer er så viselig innrettet at det er helt umulig å forstå noe som helst hva som skjer bak kulissene for vanlige brukere.

Du kan starte programmer og flytte filer hit og dit, du kan også installere programmer og drivere til maskinvare som er koblet til. Men utover disse enkle tingene er det stort sett håpløst. Det ligger et virvar av filer i Windows-mappa og de andre mappene øverst i innholdsoversikten, men disse er forbudt område.

De fleste gir blaffen, og bryr seg ikke om det. Det virker jo likevel, stort sett. Men hvis du trenger større harddisk til system og programmer, eller kjøper en ny PC og gjerne vil flytte over data og prgogrammer fra den gamle, så er vegge gjerne det første du møter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer