ooVoo - gratis videochat for 6

Videokonferanse eller moro med venner - sjekk ut ooVoo

Publisert
Sist oppdatert

Webkamera kan brukes til så mangt, og har man god nettforbindelse kan man lettere holde kontakten med venner og familie. Dessuten er det morsomt å leke med.

Også i jobbsammenheng kan man ha nytte av webkamera, for å erstatte møter og spare bortkastet reisetid.

Firma som Tandberg har avanserte løsninger for videokonferanser med flere deltakere, med høy kvalitet på lyd og bilde. De flotteste løsningene med flere storskjermer i HD-kvalitet oppleves nesten som et møterom. Du ser de andre deltakerne som om de satt ved samme bord, men bak en glassvegg.

Hvis reisebudsjettet er i millionklassen sparer et slikt opplegg seg raskt inn, men for mindre firma med mer beskjedne budsjetter er det hinsides.

Spesielt der deltakerne kjenner hverandre, og det er en uformell situasjon, kan langt enklere løsninger være tilstrekklig.

MSN og Skype holder ikke

De mest brukte løsningene som brukes både privat og i uformell jobbsammenheng er antagelig MSN og Skype. Men vi har aldri vært spesielt imponert av disse løsningene. En stor svakhet er at det er begrenset til to deltakere, selv om du kan chatte med flere samtidig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer