Opera + Gmail = sant

Trøbbel med Gmail i Opera? Dette fikser biffen.

Publisert
Sist oppdatert

Opera har kanskje ikke vært den nettleseren Google har fokusert mest på å gi støtte for, og Gmail er ikke noe unntak. Opera-brukere har til nå ikke kunne nyte det nyeste grensesnittet, og har i stedet blitt henvist til det gamle.

Grunnen til dette har blant annet vært at tidligere versjoner av Opera hatt større problemer med det nye grensesnittet, og Google har dermed valgt å blokkere tilgangen til nyeste versjon. I den nyeste betaversjonen av Opera (versjon 9.5 beta) finnes det nå støtte for Gmails nye grensesnitt, men da nettleseren fortsatt er i beta har Google unnlatt å fjerne blokkeringen.

Det finnes imidlertid en veldig enkel løsning på dette midlertidige problemet (fram til fullversjonen av Opera 9.5 kommer). Det fungerer rett og slett ved at vi sender en beskjed til Gmail om ikke å sjekke hvilken nettleser vi bruker. Og hvordan gjør vi det? Enkelt. Ved å bruke denne lenken:

http://mail.google.com/gmail?nocheckbrowser

Denne skal sende deg rett forbi kontrollpunktet og inn i nyeste versjon av Gmail. Verre var det faktisk ikke. Det anbefales, kanskje logisk nok, å legge denne lenken til som et bokmerke.

Opera + Gmail = santSlik ser det ut ved bruk av noncheckbrowser

Opera + Gmail = santSlik ser det ut ved å gå direkte inn på www.gmail.com

Last ned: Opera 9.5 beta 2

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer