Opera 7.03 - solid oppgradering

Opera 7 ble sluppet for en stund tilbake, og nettleseren har siden blitt oppdatert ytterligere. Vi tar en titt på hvordan programmet fremstår i dag.

Publisert
Sist oppdatert

Norske Opera kjemper tappert videre mot giganten Internet Explorer. Versjon 7 av deres nettleser ble sluppet i februar, og siden den gang har det kommet en del oppgraderinger som fikset flere sikkerhetsproblemer. Nå fremstår endelig Opera som en meget komplett og solid nettleser.

Flere nyheter

Utviklerne av Opera har alltid vært innovative, og inkludert flere interessante funksjoner i nettleseren sin. For eksempel den musbaserte navigasjonen, som ble introdusert for noen versjoner siden. Denne funksjonaliteten er nå blitt videreutviklet, men samtidig får vi flere nye funksjoner.

Blant nyhetene er en såkalt "fast forward"-knapp, som fungerer som en erstatning for "neste side"-lenkene som er vanlige ved for eksempel søkeresultater. I stedet for å lete etter den riktige lenken på nettsiden holder det bare å klikke på fast forward-knappen.

En annen nyhet er passord-manager, som automatisk husker og fyller ut passordene til diverse nettsteder. Internet Explorer har hatt denne funksjonaliteten lenge, men Operas løsning er faktisk raskere. Du logges inn ved kun å klikke på det riktige ikonet øverst på skjermen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer