Opera klar i versjon 9.6

Opera svarer på konkurransen fra Google Chrome og Mozilla Firefox, med sin raskeste nettleser så langt.

Opera klar i versjon 9.6
Publisert
Sist oppdatert

Den omtales som den største norske programsuksessen noen sinne, men har havnet litt i skyggen til sine konkurrenter den siste tiden. Men nå er Opera klar med versjon 9.6 av sin nettleser, og lover mange forbedringer i forhold til versjon 9.5.

Forbedret hastighet

Den nye versjonen skal være merkbart raskere, men også på epost-siden har den fått forbedringer. Blant annet har den fått en ny "lav båndbredde"-modus som skal sørge for at innboksen blir oppdatert raskt selv ved trege tilkoblinger. Nytt er også muligheten til å høyreklikke viktige konversasjonstråder, og gjøre dem tilgjengelig i en egen oversikt.

Les også: Test av Google Chrome

Quick Find er en nyttig løsning som kan minne litt om alt-i-ett-feltet i Google Chrome. Ved å taste inn et ord i adressefeltet, for eksempel "gratis", søker Opera etter ordet i alle mellomlagrede sider, og resultatene vises umiddelbart under:

Det samme på alle PCene dine

I Opera 9.6 kan du synkronisere historikken på alle PCene du benytter, slik at Quick Find viser samme resultater på alle. Du kan også synkronisere søkemotor-innstillinger, notater, bokmerker, Speed Dial-forsiden og andre personlige innstillinger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer