Opp med den bærbare

Det kan bli mer behagelig med den bærbare på stativ, vi har testet Logitechs Alto Connect.

Publisert
Sist oppdatert

Mange bærbare brukes regelmessig på faste plasser, enten hjemme, på kontoret eller begge deler. Dette gir en arbeidsstilling som ikke passer alle. Mange blir fort sittende med krum rygg og stirre ned i skjermen, noe som kan være belastende over tid.

Mange kobler den bærbare til en ekstern skjerm og tastatur/mus, men det finnes alternativer. Tidligere har vi testet en profil med innebygde vifter som både hjelper til med å holde temperaturen nede og løfter den bærbare opp i en mer behagelig høyde.

Men Logitech har valgt en annen løsning.

Alto Connect

Her finner du to plastprofiler som settes i hverandre slik at det dannes en "X". I bakkant er den 15 cm høy over bordplaten mens i front er den 5,5 cm høy.

Den bærbare vil med andre ord stå på skrå oppover slik at skjermen kommer i øyehøyde når man sitter rett i ryggen.

Men stativet har enda en funksjon, den har innebygd USB hub med 4 porter. Den har egen strømforsyning slik at den også kan drive flere enheter som krever så mye strøm som en USB-port skal kunne gi.

Plasseringen av portene er ikke så dum, det sitter en på innsiden av venstre front, mens de tre andre sitter på baksiden. Den i front er merket "Media" og er typisk beregnet på en minneplugg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer