Oppdater Windows - uten nett

Last ned oppdateringene, en gang for alle.

Oppdater Windows - uten nett
Publisert
Sist oppdatert

Det første du bør gjøre etter at du har installert Windows på PC-en er å besøke Windows Update og laste ned alle kritiske oppdateringer til operativsystemet som har kommet etter at installasjonsplaten gikk i trykken. Det går nemlig ikke mange dagene før oppdateringene kommer på løpende bånd.

Slike oppdateringer tar gjerne litt tid å laste ned og installere, og krever som regel at du trykker OK noen ganger under prosessen, og er du riktig heldig må du starte om maskinen et par ganger også.

Én til mange

Har du kun én PC å tenke på betyr dette kanskje ikke så mye. Verre er det dersom du har ansvaret for en hel maskinpark, eller til stadighet installerer operativsystemet. Da er det greit å vite at det finnes langt mer effektive oppdateringsmetoder. En av dem heter Autopatcher.

Men før vi går videre; Autopatcher er ikke noe Microsoft-produkt. Det er en løsning som er laget av entusiaster som har sett seg lei på trege oppdateringer - som også innebærer nedlasting av hundrevis av megabytes hver gang.

Uten avbrudd

Autopatcher laster ganske enkelt ned alle oppdateringene til Windows og en del andre Microsoft-produkter, og lager en enkel rutine som installerer alle oppdateringene uten interaksjon, stille og rolig i bakgrunnen. Og best av alt; har du først lastet ned alt på én PC, kan du ta med deg hele Autopatcher-mappa på en minneplugg eller legge den på en nettverksstasjon - og kjøre den på alle PC-ene dine uten at Microsofts servere kontaktes en eneste gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer