Oppdater XP med ett klikk

Har du reinstallert Windows nylig og vil slippe å laste ned uttalige patcher og fikser? Her er løsningen!

Oppdater XP med ett klikk
Publisert
Sist oppdatert

Til tross for at Windows XP er langt mer stabilt enn de tidligere versjonene av operativsystemet, er det fremdeles nødvendig for mange å reinstallere en gang i blant. Og når du reinstallerer, får du ikke med deg de mange oppdateringene som Microsoft har sluppet siden XP ble lansert, så det bærer naturligvis rett til Windows Update der mye slitsom nedlastning venter.

Heldigvis er det noen smarte programmerere som har funnet en smart løsning på problemet: AutoPatcher. Denne filen inneholder alle de kritiske samt mindre viktige oppdateringer til Windows XP, Internet Explorer og Outlook Express, vel og merke etter Service Pack 1. Filen er på 183 MB, og du behøver å laste den ned bare en gang, og for eksempel brenne den til en CD. Hvis du reinstallerer XP på et senere tidspunkt, ligger filen klar til bruk om igjen.

Den eneste haken er at AutoPatcher bare fungerer med engelsk versjon av Windows XP. Men det er absolutt en smart løsning, men du bør lese igjennom vilkårene og hvilke opsjoner som finnes før du installerer.

Du kan laste ned AutoPatcher fra denne adressen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer