Oppdatering av Windows 2000 i beta

Ikke før er Windows 2000 lansert, så kommer planene om en oppdatering til operativsystemet. Nå er Service Pack 1 i beta, og det er ikke småtterier som må lastes ned for at du skal kunne ta den i bruk.

Foto: Erik Andersen
Foto: Erik Andersen Vis mer
Publisert

Foreløpig er betaen av Service-pakken bare tilgjengelig for utviklere på Microsoft Developer Network. Dette er en medlemstjeneste som krever at du betaler et abonnement for å slippe inn.

Service-pakken er på hele 190 MB, så dette er definitivt ikke noe for deg som fremdeles bruker 28,8...

Windows 2001?

I følge nyhetstjenesten The Register, er omfanget på denne pakken så stort, at den antageligvis vil være tilnærmet lik neste års utgave av Windows 2000, med kodenavn Whistler. Ryktene vil ha det til at føsrte beta av Whistler vil slippes i juli.

Så langt har Microsoft hevdet at de vil sørge for at pakker som retter feil skilles fra pakker som har nye funksjoner. Men dette løftet er allerede brutt med denne pakken, som inneholder en lett blanding.

Blant de nyhetene er:Bedre stabilitet: blant annet fikser for data som går tapt eller blir korrupt, access violations og minneproblemstillinger.Bedre installasjon, blant annet fikser for situasjoner der installasjonen feiler eller ikke starter på nytt.Støtte for mer maskinvareBedre sikkerhetBedre avinstallasjon. Originalfilene blir komprimert for å spare diskplass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer