Oppgrader til UltraATA/66

Promise Technology, Inc. har levert kontrollere i mange år. De leverer stadig løsninger til deg som har en litt eldre PC, og som ønsker å sette inn moderne disker. Promise Ultra66 er perfekt for deg som ønsker å utnytte din splitter nye UltraATA/66-disk.

Publisert

På CeBIT-messen i Hannover viser Promise en rekke EIDE-produkter. I tillegg til Ultra66, har de har en RAID-løsning for EIDE-disker hvor du kan koble flere disker sammen og kjøre dem i parallell (striping). To disker vil bli nesten dobbelt så raskt som en. Bare tenk hva du kan gjøre med tre eller fire disker. Raid-løsningen har vært på markedet en stund allerede, men Ultra66 er helt ny.

Dobbelt så mange disker

Promise Ultra66 gir deg to nye UltraATA/66 EIDE-busser. De kommer i tillegg til de to som PCen din har fra før. Nå har du muligheten til å koble til hele åtte EIDE-enheter. De to nye EIDE-bussene på Promise-kontrolleren er også bakoverkompatible med eldre EIDE-enheter.

128GB på en disk

Promise Ultra66 har også bygget inn sin egen BIOS. Den tar over diskhåndteringen til hovedkortets egen BIOS. Promise hjelper deg med støtte for store disker også på de eksisterende EIDE-bussene på hovedkortet. Den støtter inntil åtte disker med Plug & Play-tilknytning.

Kabel følger med

For å dra nytte av den enorme farten til UltraATA/66, trenger du en ny type EIDE-kabel. Den har hele 80-ledere. Alle disse lederne kobles sammen i hver ende for å passe i en vanlig 40-pins EIDE-tilknytning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.