Oppgradering av PC - en barnelek

Mange sitter på litt slappe PCer som er rundt 3-4 år gamle, og vurderer å kjøpe ny maskin. Husets 9-åring valgte å oppgradere i stedet.

Oppgradering av PC - en barnelek
Publisert
Sist oppdatert

De som kjøpte en rimelig PC for noen år siden har sannsynligvis hatt stor glede og nytte av kjøpet. Her i huset har vi hatt en slik maskin på barneværelset, som i tillegg til spill og DVD også brukes til epost og surfing.

Maskinen har hatt en Celeron 333 MHz på et hovedkort med integrert grafikk fra ATI. Etter hvert som gutten har fått sans for spill med mer action og større krav til grafisk ytelse, holder den maskinvaren ikke lenger mål.

DVD-avspilling har heller ikke vært mye å skryte av, med til dels svært hakkete sekvenser.I tillegg har hjemmelagde videoer med webkamera også en lei tendens til å fylle opp den gamle harddisken på litt over 7 GB.

Maskinen trengte rett og slett ny innmat.

Ny PC eller oppgradering?

Hvis du ikke er redd for å skru og konfigurere, så er det billigst å oppgradere. Hvis du ikke har sans for dette er det like greit å kjøpe ny PC og selge eller gi bort den gamle. Men vi har definitivt sans for å skru og konfigurere, og tenkte at gutten også kunne få delta i prosjektet. Han syntes det var greit, selv om han var litt skeptisk til å begynne med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer