Oppgradering til Windows 7

Publisert
Sist oppdatert

Hei,

Vi sitter med et problem som ser ut til å være ganske aktuelt i disse dager. Vi kjøpte en ny bærbar Asus med opsjon på oppdatering til Windows 7 hos Expert i september. Når vi nå setter oss ned for å bestille oppgraderingen på hjemmesiden til Asus kommer spørsmålet om Vouchernumber opp. Hva er det? Hvor finner vi dette nummeret? Vi fikk ikke med noen kupong med unikt nummer knyttet opp mot oppdateringen, og Expert kan ikke hjelpe oss, de svarer at dette har de ikke fått opplæring på!? Vi har søkt på nettet, men ser ikke annet at dette er noe mange ønsker svar på. Håper dere kan hjelpe oss, og alle de andre som sliter med samme problem. Med vennlig hilsenMarcus Goplen

Datadoktoren svarer

Hei

Vouchernummeret skal stå på "kupongen".

Hvis dette kreves, men ikke fulgte med maskinen, og maskinen ble solgt MED oppgradering, er ikke maskinen komplett.

Har du et annet dokument som beviser at oppgradering var inkludert får du slå i bordet med dette der du kjøpte maskinen.

At personalet ikke "har fått opplæring" er ingen unnskyldning. Be om å få snakke med butikksjefen eller en annen overordnet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer