Oppgradert PC-tilbud hos Coop

Forgjengeren fikk meget gode skussmål i vår test i november.

Oppgradert PC-tilbud hos Coop
Publisert
Sist oppdatert

Å kjøpe datautstyr i dagligvarebutikken er i ferd med å bli "stuerent", og det siste året har butikkene presentert mange gode tilbud. Dette gjelder ikke minst Coop-kjeden, som har satset sterkt på salg av både på bærbare og stasjonære PCer - i hovedsak fra den tyske produsenten Medion, som har spesialisert seg på å bruke dagligvarebransjen som salgskanal.

Interessant fenomen

DinSide Data har utført tester av flere dagligvare-PCer fra blant annet REMA og Coop, og kan bekrefte at mange av disse har vært konkurransedyktige både når det gjelder ytelse, funksjoner og pris. Lesertallene på disse testene viser også at interessen blant DinSide-leserne er svært høy. I en avstemning på DinSide Data der over 3.000 lesere deltok, mente 68% at PC-salg gjennom dagligvarebransjen definitivt er kommet for å bli.

I november publiserte vi en test av Medion MD42200, som ble solgt i de fleste av landets Prix- og Obs!-butikker i en begrenset periode. Vi satt igjen med inntrykket av at dette var en meget solid bærbar PC, til en meget god pris.

Nytt tilbud

Nå har Coop-kjeden tatt inn et nytt parti maskiner av samme type, men har i tillegg utstyrt den med innebygd TV-kort (analogt og digitalt DVB-T) og satt ned prisen med 1.000 kroner, til 10.995 kroner inkl mva. Maskinene skal i følge Medions representant i Norge være på plass i butikkene fra mandag 14. mars. Det opplyses ikke om hvor mange eksemplarer som blir tatt inn, forrige gang gikk butikkene tomme i løpet av få dager.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.