Oppleves som en 50-tommer

Nikon lanserer briller som åpner for trådløs surfing.

Publisert
Sist oppdatert

Velrenommerte Nikon er kjent for å tilby solide løsninger innenfor optikk og fotografi. Kanskje derfor er forventningene ekstra store når de nå lanserer brillene du ikke bare kan se film med, men som du også kan surfe med.

Briller som serverer film og bilde direkte på øyet, er langt fra noen nyhet. Vårt søsternettsted Dingz.no skrev om noe lignende her. Det som derimot er nytt, er at disse brillene har innebygget trådløst nett.

Storskjerm


De trådløse brillene lar deg se video og nyte musikk akkurat der du befinner deg. Og den lille skjermen vil gi deg en følelse av å se på en 50 tommers stor skjerm fra en avstand på tre meter.

Det kompakte og lette displayet skal i følge Nikon være bygget rundt helt nye optiske løsninger, og skal kunne by på svært god film - og bildeopplevelser.

Her ser du flere bider av løsningen:


Trådløst nett.

Det mest spennende med disse brillene, er nok at de har innebygget wi-fi. Dette gjør at du kan koble deg direkte til Internett, og dermed laste ned film og musikk via nettet.

Brillene kommer i to ulike modeller og du kan velge mellom 8 GB minne eller 4 GB.

Batteriet holder i 120 minutter ved filmavspilling, mens du kan lytte til musikk i opptil 270 minutter.

Opplevelse

Alt skulle med andre ord ligge til rette for en stor film - og nettopplevelse. Bare det å kunne surfe rundt på en gigantisk storskjerm på 50 tommer, gjør at vi virkelig får lyst på disse brillene.

Men så var det prisen ...

I Japan selges de for ca kr 3600, da tør vi ikke engang tenkte på hva prislappen vil være her hjemme.

Kilde: nikon.com og dvice.com

Her demonstreres fremtidens spillgrafikk

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer