Oppleves som en 50-tommer

Nikon lanserer briller som åpner for trådløs surfing.

Publisert
Sist oppdatert

Velrenommerte Nikon er kjent for å tilby solide løsninger innenfor optikk og fotografi. Kanskje derfor er forventningene ekstra store når de nå lanserer brillene du ikke bare kan se film med, men som du også kan surfe med.

Briller som serverer film og bilde direkte på øyet, er langt fra noen nyhet. Vårt søsternettsted Dingz.no skrev om noe lignende her. Det som derimot er nytt, er at disse brillene har innebygget trådløst nett.

Storskjerm

De trådløse brillene lar deg se video og nyte musikk akkurat der du befinner deg. Og den lille skjermen vil gi deg en følelse av å se på en 50 tommers stor skjerm fra en avstand på tre meter.

Det kompakte og lette displayet skal i følge Nikon være bygget rundt helt nye optiske løsninger, og skal kunne by på svært god film - og bildeopplevelser.

Her ser du flere bider av løsningen:

Trådløst nett.

Det mest spennende med disse brillene, er nok at de har innebygget wi-fi. Dette gjør at du kan koble deg direkte til Internett, og dermed laste ned film og musikk via nettet.

Brillene kommer i to ulike modeller og du kan velge mellom 8 GB minne eller 4 GB.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer