Oppsiktsvekkende nyheter fra Fujifilm

Kraftig zoom, god vidvinkel og EXR-teknologi er noen av stikkordene.

Oppsiktsvekkende nyheter fra Fujifilm
Publisert
Sist oppdatert

Fujifilm lanserer i dag modellene F70EXR og S2000EXR, to kameraer med temmelig forskjellig utforming men som begge fokuserer på kraftig zoom.

Nærmere virkeligheten

Begge kameraene bruker Fujifilms EXR bildebrikke, som først ble introdusert i modellen F200EXR tidligere i år. Denne teknologien tar sikte på å gjengi bildet mest mulig likt slik øyet oppfatter virkeligheten.

DinSide Data var blant de mange som lot seg imponere av løsningene da vi testet kameraet i vår, og konkluderte blant annet med at vi ikke har sett bedre bilder fra et lommekamera.

F70EXR - lommekameraet

F70EXR er også et lommekamera, men med uvanlig kraftig zoom, hele 10x (dekker området 27-270mm). Til tross for dette er kameraet relativt tynt (22,7mm).

Så kraftig zoom er oppsiktsvekkende, men vi har sett dette også tidligere, blant annet i Casios nye Exilim Hi-Zoom og hele 12x i det noe større Panasonic Lumix DMC-TZ7.

Ingen av de nevnte konkurrentene er imidlertid utstyrt med "Pro Focus Mode". F70EXR kan nemlig legge tre bilder oppå hverandre for å skape en dybde som tidligere kun har vært mulig å få til med speilrefleks, skal vi tro Fujifilm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer