Oppsummering og ekstratips

Når det er satt opp skikkelig, kan du la være å tenke på det.

Publisert
Sist oppdatert

Hvis du nå har gjennomført disse tre trinnene, eller prinsippene om du vil, har du fått en utrolig sikker jobbsituasjon.

Du kan nå ta det helt rolig, og konsentrere deg om det som faktisk er viktig, nemlig å få gjort noe.

Tanke er at man skal kunne sette opp backup og så rett og slett glemme at det eksisterer, og når dagen kommer hvor maskinen knoter seg, slipper du å miste arbeid som du har gjort, eller særlig med arbeidstid på å gjenopprette maskinen.

Andre løsninger av denne typen finnes selvsagt. Disse kan være både bedre og raskere, men vi har i denne artikkelen valgt kun å fokusere på gratisprogrammer, og disse løsningene er regnet for å være blant de beste av sitt slag på gratisfronten.

Det må imidlertid presiseres at det er prinsippene som er viktige og ikke nødvendigvis programmene, men programmene må ha en viss funksjonalitet for at det skal være aktuelt å bruke dem.

Noen tips til slutt

Det finnes imidlertid flere muligheter til å sikre deg enda mer:

  1. Bokmerker - Bruker du Firefox kan du synkronisere bokmerkene dine, mot Internett og mellom maskinene dine, med utvidelsen Foxmarks.
  2. Ta ekstra vare på dine viktigste filer - Det er noen filer som alltid er ekstra viktige, og det er lurt å tenke ekstra sikkerhet rundt bevaring av disse. Dette kan eksempelvis være familiebilder og videoer, gamle som nye. Innskannede dokumenter eller annet innsamlet materiale. Boken du jobber med, eller annet som for deg kan regnes som uerstattelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer