Oppsummering og konklusjon

Mye av det samme, men vinneren utkrystalliserte seg - blant annet med suveren batterilevetid.

Oppsummering og konklusjon
Publisert
Sist oppdatert

Dersom du leste forrige side skjønner du at det ikke har vært en triviell sak å finne en testvinner blant våre åtte kandidater, og for ikke å glemme det - det er ingen av disse modellene som stikker seg ut i spesielt negativ retning.

Men joda, vi har funnet noen som bare har litt mer av det lille ekstra.

Packard Bell dot

Skjerm: 8,9" (1024 x 600) blank | Harddisk: 160 GB | Vekt: 1,26 kg | Batteri: 6c | Tilkoblinger: 2 x kortleser, 3 x USB | Ca pris: 3700 kr

Dersom du setter Packard Bells dot og Acers Aspire One ved siden av hverandre vil du finne en rekke likhetstrekk - kanskje ikke så merkelig siden Acer-gruppen jo nå er eier av begge merkene.

Men det betyr på ingen måte at det ikke er litt konkurranse mellom Acer og Packard Bell på visse markeder, og akkurat dette tilfellet har tatt innersvingen på den større stebroren.

Et eller annet har i det minste hodene i Packard Bell gjort. Dot, som herligheten heter, kommer nemlig med 6-cellers batteri som standard og har ikke det samme problemet med viftestøy som vi har opplevd i to eksemplarer av Aspire One.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.