Oppsummering og konklusjon

Og det beste tilbudet er...

Publisert
Sist oppdatert

I denne testen har vi altså sett nærmere på de tre mest populære tilbudene fra i sommer, fra Datakjeden, Komplett.no og Netshop.

Vi har sjekket hver og en maskin for potensielle problemer, målt ytelsen, vurdert støy og kvalitet. I tillegg har vi sett på de medfølgende skjermene og vurdert valget av tastatur, mus og lydanlegg.

Ingen tvil

De siste årene har det typisk vært svært lite som har skilt finaletilbudene vi har hatt inne til testing.

Vi har avdekket noen problematiske datamaskiner innimellom, men stort sett har det vært nokså jevnt der de forskjellige tilbudene har hatt sine styrker og svakheter.

Forskjellene har denne gangen heller ikke vært påtagelig store på hvert enkelt område, men over nesten hele linja har det vist seg å være det samme tilbudet som har hatt det lille ekstra.

For selv om tilbudene fra Datakjeden og Komplett.no begge har det meste på riktig plass og sparker godt fra seg, nådde de ikke helt opp vinneren denne gangen.

Når det gjelder Netshops tilbud kunne vi ønsket oss et kabinett og strømforsyning med bedre kvalitet - og kanskje litt mer vekt på god luftgjennomstrømming - men bortsett fra dette har vi egentlig ikke så mye å klage på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer