Oppsummering og konklusjon

Og det beste tilbudet er...

Publisert
Sist oppdatert


I denne testen har vi altså sett nærmere på de tre mest populære tilbudene fra i sommer, fra Datakjeden, Komplett.no og Netshop.

Vi har sjekket hver og en maskin for potensielle problemer, målt ytelsen, vurdert støy og kvalitet. I tillegg har vi sett på de medfølgende skjermene og vurdert valget av tastatur, mus og lydanlegg.

Ingen tvil

De siste årene har det typisk vært svært lite som har skilt finaletilbudene vi har hatt inne til testing.

Vi har avdekket noen problematiske datamaskiner innimellom, men stort sett har det vært nokså jevnt der de forskjellige tilbudene har hatt sine styrker og svakheter.


Forskjellene har denne gangen heller ikke vært påtagelig store på hvert enkelt område, men over nesten hele linja har det vist seg å være det samme tilbudet som har hatt det lille ekstra.

For selv om tilbudene fra Datakjeden og Komplett.no begge har det meste på riktig plass og sparker godt fra seg, nådde de ikke helt opp vinneren denne gangen.

Oppsummering og konklusjon


Når det gjelder Netshops tilbud kunne vi ønsket oss et kabinett og strømforsyning med bedre kvalitet - og kanskje litt mer vekt på god luftgjennomstrømming - men bortsett fra dette har vi egentlig ikke så mye å klage på.

For sammenlignet med de to andre finalistene i denne runden er det nemlig Netshop sin PC som støyer minst og yter best. Skjermen skal vi heller ikke klage på, og det er ikke spart unødvendig mye på verken lydanlegg eller tastatur og mus. Det er altså ingen tvil hos oss: utmerkelsen beste PC-tilbud for juli (eller august, om du vil) tilfaller nok en gang Netshop.

Vi gratulerer.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer