Oppsummering og konklusjon

Her er vår dom.

Publisert
Sist oppdatert

Før vi kommer til sakens kjerne og kårer beste PC-tilbud minner vi om at forskjellige folk har forskjellige behov. Gå derfor gjerne gjennom dine bruksområder og sammenlign med fordeler og ulemper for tilbudene du finner interessante - det kan godt være at du kommer til en annen konklusjon enn oss. Og den vil da være rett for nettopp deg.

Best - men ikke perfekt

Tilbudene vi har sett på er gode på visse områder og ikke fullt så vellykkede på andre - spesielt er det press på stadig bedre ytelse og spesifikasjoner som fører til noen svarveie. Av og til byr ikke dette på problemer, andre ganger kan resultatet være en alvorlig feil ved en ellers god maskin.

Starter vi oppsummeringen med Datakjeden så er dette kanskje den mest konservative av tilbudene. I bunn og grunn er det "samme gamle" med ny prosessor og grafikkort. Om ikke annet etterlyser vi små tiltak for å få ned viftestøyen, for eksempel mer stillegående PSU, kabinettvifter eller en liten viftekontroll/voltregulator.

Komplett.no frisker på sin side opp med et nytt kabinett og mer harddiskplass enn Datakjeden har, men tilbudet som det er krever enten hørselvern, bytte av grafikkort eller dennes kjøleløsning. Fikses det kan dog tilbudet i beste "gamer-ånd" være interessant for mange.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer