Oppsummering og konklusjon

Publisert
Sist oppdatert

Vi har den siste uka fått leke oss mye med de tre PCene vi tok inn til testing, og må vel konkludere med at det å kjøpe PC med Vista slett ikke er skummelt lenger.

Med maskinvaren som sitter i disse løsningene har vi så avgjort ikke hatt problemer med dårlig ytelse, og vi har heller ikke opplevd problemer med stabiliteten.

Det beste tilbudet?

Ingen av tilbudene er "perfekte", og vi merker at det er spart på småtingene for å få plass til god prosessor og grafikkort. Derfor får du blant annet kjedelig tastatur og mus, kjipe høyttalere og for mye støy.

Faktisk kunne et lavt støynivå vært utslagsgivende når vi skulle kåre en vinner (hint, hint nettbutikker), så lite er det som skiller tilbudene. Samtlige maskiner i denne testen har nemlig nok krefter til de fleste tenkelige og utenkelige oppgaver for Hvermansen, og den største praktiske forskjellen har vi sett ligger på spillsiden - GeForce 8600GTS-kortet som sitter i Multicom sin løsning henger ganske enkelt litt etter. Men vi skal ikke glemme at dette kortet har maskinvarestøtte for HD-avspilling, noe vi ikke finner på 8800-kortene. Er din greie mer film enn spilling vil derfor Multicom-PCen være et attraktivt valg med dette grafikkortet, 1 TB harddiskplass og 22-tommers skjerm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer