CES 2021

Opptil 24 timer batteritid

OLED, ARM, WiFi 6 og 5G – slik blir årets PC-er.

THINKBOOK: Lenovo prøver å gjøre ting litt annerledes om dagen. Under kan du lese hva som er så spesielt med denne laptopen. Foto: Lenovo
THINKBOOK: Lenovo prøver å gjøre ting litt annerledes om dagen. Under kan du lese hva som er så spesielt med denne laptopen. Foto: Lenovo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets CES-messe er endelig i gang, og selv om teknologimessa anno 2021 ikke avholdes i Las Vegas som vanlig, skorter det ikke på nyheter. Heldigvis.

Under har vi samlet det vi mener er de mest interessante PC-lanseringene fra CES så langt. Vi kommer til å oppdatere saken med nye modeller når de lanseres.

Hm ...

Lenovo fortsetter å utforske om E ink-skjerm, altså elektronisk blekk, er noe kundene ønsker seg i en bærbar PC. Du husker kanskje Yoga Book?

Under CES i år introduserer de ThinkBook Plus Gen 2, som har en enda større E ink-skjerm på lokket enn den forrige utgaven.

Den er nå på hele 12 tommer, og har raskere oppdateringsrate, høyere oppløsning og forbedret programvare slik at den er enklere i bruk. Ja, og det uten å åpne opp PC-en.

E ink-skjermen har en oppløsning på 2560 x 1600 piksler, som er tilsvarende hovedskjermen på innsiden med IPS-panel og faktisk støtte for Dolby Vision.

Bruksområdene er uvisst, men ut ifra bildene ser det i hvert fall ut som den spesielle skjermen gir deg kalenderinformasjon i tillegg til at du kan starte apper som Teams, Chrome og Office-pakka, men vi har vanskelig for å se for oss at spesielt Teams vil fungere godt på denne typen skjerm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer