CES 2021

Opptil 24 timer batteritid

OLED, ARM, WiFi 6 og 5G – slik blir årets PC-er.

THINKBOOK: Lenovo prøver å gjøre ting litt annerledes om dagen. Under kan du lese hva som er så spesielt med denne laptopen. Foto: Lenovo
THINKBOOK: Lenovo prøver å gjøre ting litt annerledes om dagen. Under kan du lese hva som er så spesielt med denne laptopen. Foto: Lenovo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets CES-messe er endelig i gang, og selv om teknologimessa anno 2021 ikke avholdes i Las Vegas som vanlig, skorter det ikke på nyheter. Heldigvis.

Under har vi samlet det vi mener er de mest interessante PC-lanseringene fra CES så langt. Vi kommer til å oppdatere saken med nye modeller når de lanseres.

Hm ...

Lenovo fortsetter å utforske om E ink-skjerm, altså elektronisk blekk, er noe kundene ønsker seg i en bærbar PC. Du husker kanskje Yoga Book?

Under CES i år introduserer de ThinkBook Plus Gen 2, som har en enda større E ink-skjerm på lokket enn den forrige utgaven.

Den er nå på hele 12 tommer, og har raskere oppdateringsrate, høyere oppløsning og forbedret programvare slik at den er enklere i bruk. Ja, og det uten å åpne opp PC-en.

E ink-skjermen har en oppløsning på 2560 x 1600 piksler, som er tilsvarende hovedskjermen på innsiden med IPS-panel og faktisk støtte for Dolby Vision.

Bruksområdene er uvisst, men ut ifra bildene ser det i hvert fall ut som den spesielle skjermen gir deg kalenderinformasjon i tillegg til at du kan starte apper som Teams, Chrome og Office-pakka, men vi har vanskelig for å se for oss at spesielt Teams vil fungere godt på denne typen skjerm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.