Oppussing med PCen

Pusse opp og ominnrede? Sjekk det ut på PCen først.

Publisert
Sist oppdatert

Nordmenn lever mye av livet innendørs på grunn av klima, bosetningsmønster og at vi rett og slett liker å være for oss sjøl. Det er kanskje derfor vi bruker så mye tid, krefter og penger på oppussing, ombygging og ominredning sammenlignet med andre land.

I mange familier skaper dette både mer og mindre trivelige stunder, både under diskusjoner, innkjøp og plassering. Alt er ikke like lett å forutsi, og hvordan de forskjellige gjenstandene tar seg ut sammen kan komme som en overraskelse på mange.

Arkiktekter og konstruktører har i mange år brukt 3D-modellering av konstruksjonstegninger for å gi kunder og samarbeidspartnere et bedre innblikk i hvordan det framtidige bygget eller anlegget vil se ut.

Denne teknikken er nå tilgjengelig fra mange, også som gratisprogrammer. Men det finnes også løsninger som fungerer i nettleseren - uten at du må installere noe som helst egen programvare (men Adobe Flash må være installert).

Vi har til og med en variant på våre egne DinSide Bolig-sider.

Svært enkelt å bruke

Men det er flere alternativer. Programmet vi nå har sjekket ut heter Viseno Planner, og er laget av Viseno AS. Dette firmaet jobber også med løsninger for profesjonelle brukere i eiendomsbransjen, arkitekter, takstmenn osv. Teknologien er basert på løsninger fra offshore.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer