Orbit Downloader

Enten du vil laste ned videoer, lyd eller annet materiale, har vi sjelden sett en mer fullkommen løsning som Orbit. Gratis er det også.

Publisert
Sist oppdatert

Orbit Downloader er en såkalt download manager, altså et program som håndterer prosessen rundt nedlasting av materiale fra Internett.

Dette er nemlig ikke alle nettlesere som har en like elegant måte å løse dette på, noe som gjerne kommer til uttrykk når du prøver å laste ned mange filer samtidig, eller når en nedlasting feiler.

Opptil 500% raskere nedlasting

Med Orbit Downloader er det enkelt å gjenoppta nedlastinger som av en eller annen grunn blir avbrudt. Du er også sikret maksimal nedlastingshastighet takket være at programmet deler tilgang til filer i flere tråder.

Når nedlastingen er ferdig kan du enkelt organisere dem i kategorier, slik at du enkelt finner tilbake til dem når du skulle trenge det. Du kan også bestemme at filene ikke skal lastes ned før på natten, og at datamaskinen skal skru seg av når nedlastingen er ferdig.

Du kan dessuten laste ned materiale som normalt ikke er så enkelt å få lastet ned, som for eksempel Flash- og Windows Media-videoer. Når du ser en slik video, beveger du musepekeren over den, og et lite nedlastingssymbol vil dukke opp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.