OSX' beste mediesenter?

Ny versjon lansert, og nå kan du bruke telefonen også.

OSX' beste mediesenter?
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes en god håndfull mediesenterløsninger på alle plattformer, og mange av dem er basert på XBMC (Xbox Media Center), som i sin tid ble utviklet for den første Xbox-konsollen der brukere som hadde modifisert konsollen fikk mulighet til å spille film, høre musikk og se på bilder.

En av de mest populære versjonene på Mac-plattformen er Plex, som vi også har omtalt tidligere. Programmet kombinerer visning av dine lokalt lagrede filer med en rekke "apps", som gjør at du kan se innhold både fra YouTube, Apple Movie Trailers, TED Talks, Revision3, The Big Picture, Headweb og en rekke andre kvalitetskilder.

Innholdet presenteres på lekkert vis, der programmet selv laster ned bilder av filmomslag, informasjon om en TV-serie-episoder og mer til.

Full gjennomgang: Plex - et briljant mediesenter

Plex/Nine med nye funksjoner

I natt ble siste versjon av Plex lansert. Plex/Nine har fått flere nye muligheter å sette pris på. Først og fremst kan iPhone/iPod Touch/iPad-brukere glede seg over at Plex nå har fått en tilhørende applikasjon i App Store, som både kan brukes som fjernkontroll og i tillegg la deg streame filer du har lagret på harddisken direkte på den mobile enheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer