OutlookAttachView : Full oversikt over filvedleggene

Smart løsning for å finne, åpne og slette filvedlegg i Outlook.

OutlookAttachView : Full oversikt over filvedleggene
Publisert
Sist oppdatert

Nylig fikk jeg automatisk varsel fra bedriftens IT-avdeling om at eposten min hadde oversteget maksimal størrelse, med tilhørende oppfordring om å slette epost jeg ikke lenger hadde bruk for.

Jeg er ikke særlig glad i å slette eposter, og ved nærmere ettersyn viste det seg at det som virkelig beslagla plass var alle filvedleggene. Så i stedet for å slette epost, kunne jeg tenke meg å bare kvitte meg med mange av vedleggene, og eventuelt lagre noen av dem jeg ønsket å ta vare på, lokalt på harddisken.

Les også: Angrefunksjon på sendt epost

Gratis og lynkjapt

Det er bare det at Outlook ikke har noen effektiv måte å bare fjerne filvedlegg på, så her måtte et eksternt redskap til for å løse saken. OutlookAttachView viste seg å være nettopp det redskapet jeg var ute etter.

Dette er et lite frittstående program som skanner alle epost-mappene dine for meldinger med filvedlegg, og presenterer dem i et eget vindu. Herfra kan du sortere på avsender, størrelse, filnavn etc, og dermed får du raskt oversikt over hva som opptar plass og hva som eventuelt kan slettes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer