Overfør Facebook-bildene til Google Foto

Støtte for flere tjenester kommer.

OVERFØR BILDENE: Nå har Facebook gjort det lekende lett å flytte bildene sine over til Google Foto. Foto: Denis Charlet/AFP/NTB Scanpix
OVERFØR BILDENE: Nå har Facebook gjort det lekende lett å flytte bildene sine over til Google Foto. Foto: Denis Charlet/AFP/NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Som en del av noe som kalles for Data Transfer Project har Facebook laget et verktøy som gjør det mulig å overføre en kopi av bildene og videoene dine til Google Foto.

Den er tilgjengelig globalt for alle med en Facebook- og Google-konto, skriver How To Geek.

Slik gjør du

Du finner verktøyet ved å besøke skrivebordsversjonen av Facebook på din Mac eller Windows-PC.

Trykk på nedover-pilen oppe til høyre, velg Innstillinger og personvern > Innstillinger, og gå til Din Facebook-informasjon. Her velger du Overfør en kopi av bildene eller videoene dine. Når du gjør det, blir du bedt om å taste inn passord.

Så vil du få tilgang til selve verktøyet. Velg mål for å sette i gang med øverføringen. I skrivende stund er det kun mulig å velge Google Foto.

Det neste du må gjøre er å velge hva slags type innhold du vil overføre, enten bilder eller videoer. Det er ikke mulig å overføre begge samtidig.

Når du så trykker på Neste, må du logge deg inn i Google Foto og gi Facebook tillatelse til å gjøre overføringen.

Deretter er det bare å starte overføringen og vente. Det kan ta litt tid avhengig av hvor mange bilder eller videoer som skal overføres. Du vil få et varsel på Facebook og på e-post når det er ferdig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer