Overføre bilder fra PC til kamera

Publisert
Sist oppdatert

Spørsmål:

Jeg har et Canon S40 digitalkamera. Jeg tenkte at det skulle gå an å overføre bilder fra PCen til minnebrikken i kameraet. I noen tilfeller ville dette være en grei måte å ta med seg bilder på, f.eks bilder som en vil vise slekt og venner via TV.

Jeg overfører vanligvis bildene fra kameraet til PCen via Windows utforsker. Jeg har prøvd å sende bilder motsatt vei, men det går ikke. Spørsmålet mitt er da om dette ikke er mulig?
 
Hilsen Rolf

Datadoktoren svarer

Hei,
 
Dette går dessverre ikke på det aktuelle kameraet. For at du skal kunne overføre bilder begge veier, må kameraet dukke opp som et ”Mass Storage Device” i Windows, med egen stasjonsbokstav i Utforsker. Ikke alle kameraer støtter dette, og dessverre ikke Canons kameraer.

Men du kan selvsagt anskaffe deg en billig minnekortleser – S40 vil fint kunne vise bilder som er kopiert over til minnekortet, også bilder tatt med andre kameraer.

Hilsen Datadoktoren

Les alle spørsmål og svar

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer