Ring Always Home Cam

Overvåkingskameraet som er en drone

Smart løsning for surrehuer.

IKKE SETT FØR: Ring gjør en ny vri på overvåkingskamera med en flyvende variant. Foto: Ring
IKKE SETT FØR: Ring gjør en ny vri på overvåkingskamera med en flyvende variant. Foto: Ring Vis mer
Publisert

Av typen som alltid er usikker på om du huska å skru av ovnen eller ikke? Med Rings nye overvåkingskamera skal det være enklere å sjekke.

Always Home Cam er nemlig en overvåkingsdrone som kan fly rundt i hjemmet ditt slik at du kan se at alt er i orden når du ikke er hjemme.

Flyr dit alarmen går

Ifølge The Verge er den såkalt autonom, altså kan den fly rundt av seg selv. Den er laget litt som en robotstøvsuger ved at den kartlegger boligen og rommene dine, slik at den får full oversikt over hvor for eksempel kjøkkenet og badet er og hvordan den skal komme seg dit. Den kan så programmeres til å fly når Rings boligalarmsystem oppdager en uregelmessighet.

Ifølge Ring vil dronen lage en lyd når den flyr så det ikke skal være noen tvil når den gjør opptak. Når den er plassert i dokkingstasjonen, vil kameraet dessuten være blokkert. Den kan bare gjøre opptak når den flyr.

Og har du katt - fortvil ikke! Den er utstyrt med teknologi som gjør at den kan unngå hindre når den beveger seg, og propellene er omkranset slik at de ikke skal skade pus.

Pris og tilgjengelighet

Prisen på Ring Always Home Cam er 249 dollar, cirka 2300 norske kroner. Den kommer i salg neste år. Om den blir tilgjengelig i Norge, er foreløpig uvisst, får vi opplyset fra Rings skandinaviske pressekontakt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer