På skattejakt i nettbutikken

TIPS: DVD-brenner til 75 kroner, hovedkort til 150 og trådløst tastatur og mus til 45. Joda, det er helt sant!

Publisert
Sist oppdatert

Du har sikkert fått med deg at prisene på datamaskiner og maskinvare er til dels latterlig lave for tiden. Mye kan du takke den lave dollarkursen for, men mer effektive produksjonslinjer, flere integrerte komponenter og overproduksjon i Kina er også betydelige bidragsytere til de bunnskrapte prisene.

Særlig i data-nettbutikkene gjenspeiles prisnivåene på verdensmarkedet raskt. Og konkurransen her hjemme på bjerget er hard, noe som du og jeg nyter godt av i form av lave priser, kanskje de laveste i Norden - hvis du tar deg tid til å søke litt rundt før du handler.

Tilbudsvarer

Mange av de store aktørene kjører i tillegg ut noen ekstra gode tilbud hver uke - og presenterer disse på egne tilbudssider. Enkelte har også helgekampanjer der produkter selges til fordelaktige priser på lørdag og søndag. Her kan det i begge tilfeller fort være penger å spare for den prisbevisste forbruker, og etter hvert som nettbutikkene utvider sitt sortiment vil tilbudene oftere og oftere omfatte langt mer enn bare dataprodukter.

Her er lenker til noen av tilbudssidene:Ukens tilbud hos elkjop.noUkens tilbud hos Komplett.noUkens tilbud hos Netshop.noUkens tilbud hos MulticomUkens prisbomber hos PS.noUkens tilbud hos MPX.no.Ukens tilbud hos Lefdal

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer