På tide å bytte startside?

Har du en startside av gammel vane, er det kanskje på tid å bytte den.

Fav4.org er en svært delikat startside der du kan plukke ut 4 snarveier.
Fav4.org er en svært delikat startside der du kan plukke ut 4 snarveier. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hva åpenbarer seg når du starter nettleseren? Muligens har du DinSide som startside (i så fall kan du bare trykke "back" med en gang), kanskje har du Google, en blank side, en portal, VG eller hva det måtte være.

Det finnes flere nettstider som er laget primært for å brukes som startside i nettleseren din. Her er noen godbiter:

Fav4.org

Fav4 (avbildet på toppen) er en veldig ren og pen nettside med fire ikoner som du selv kan skreddersy. Beklageligvis får du ikke fritt valg til nettsider, men må velge blant flere populære tjenester som Google, Flickr, Twitter, Facebook, Gmail, IMDb, YouTube etc. (mange å velge blant, altså). Dette huskes via en cookie, så du trenger ikke å logge inn for å hente opp dine favoritter (men du må da konfigurere det på alle maskinene du bruker).

Symbaloo

Synes du det blir for lite med 4 knapper? Symbaloo tilbyr deg en hel drøss, og her kan du velge akkurat hvilke bokmerker du vil. I tillegg finnes det et godt utvalg av smarte ting som notisblokk, værinformasjon, RSS-feeder, predefinerte søkemotorer, radiostasjoner og Gud vet hva. Registrerer du deg er det bare å logge inn fra hvilken som helst maskin og få opp den samme siden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer