Packard Bell dot m 11,6-tommer

Packard Bell vant testen i januar med sin "Dot". Hva sier vi etter å ha testet den nye generasjonen?

Packard Bell dot m 11,6-tommer
Publisert
Sist oppdatert

Hva som er liten nok og stor nok, lett nok og tung nok er vanskelig. De første mini-bærbare var for små for mange, derfor dukket det opp maskiner både ett og to hakk større. Noen produsenter har klart å lage disse modellene både nette og lette, og er det plass i veska uansett så betyr ikke noen få gram ekstra all verden.

Packard Bell har maskiner over hele linja, vårt testeksemplar heter "dot m" og har en skjermstørrelse på 11,6 tommer. Vekten er 1419 gram med et 6-cellers batteri. Dermed havner den i den større og tyngre delen av maskinutvalget.

Dot m på benken

Packard Bell dot 3G vant vår test av 8 minibærbare i januar. Men Packard bell har flere andre modeller å by på.

Den første 11,6-tommeren vi så kom fra Acer og vi ble begeistret over dette formatet. Packard Bell ble kjøpt opp av Acer i fjor, men her er det ikke snakk om samme maskin med to forskjellige merkenavn. Acer Aspire One og Packard Bell dot m er to forskjellige maskiner, det er helt klart når man setter dem ved siden av hverandre.

Spesifikasjoner

Venstre side av maskinen:Høyre side av maskinen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer